Κάντε τη κράτησή σας τώρα

Απόρρητο και Cookies

Προστασία της ιδιωτικής ζωής σας είναι σημαντική για εμάς. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να προστατεύουμε τυχόν προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε. Αυτό το έγγραφο, το οποίο ενημερώνουμε κατά καιρούς, περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς χρησιμοποιούμε τα cookies. Σας ενημερώνει επίσης πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η Lesvoscars παρέχει διαδικτυακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες μέσω των δικών της ιστοσελίδων και εφαρμογών για κινητά και μέσω άλλων διαδικτυακών πλατφορμών, όπως οι ιστότοποι των συνεργατών και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που ακολουθούν ισχύουν για όλες αυτές τις πλατφόρμες.

Μυστικότητα

Τι είδους προσωπικές πληροφορίες χρησιμοποιεί ο Ταξιδιώτης;

Όταν κάνετε μια κράτηση, θα σας ζητηθεί το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση email, τα στοιχεία πληρωμής, τα ονόματα των επισκεπτών που ταξιδεύουν μαζί σας και οι προτιμήσεις σας για τη διαμονή σας.

Για να διευκολύνετε τη διαχείριση των κρατήσεών σας, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό χρήστη. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις, να ελέγξετε προηγούμενες κρατήσεις και να διαχειριστείτε μελλοντικές κρατήσεις.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ακόμα κι αν δεν κάνετε κράτηση, ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση IP ή το πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, την έκδοση της εφαρμογής, τις ρυθμίσεις γλώσσας και τις σελίδες που έχουν εμφανιστεί σε εσύ. Εάν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα που προσδιορίζουν την κινητή συσκευή σας, τις ρυθμίσεις και τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης συσκευής και λεπτομέρειες γεωγραφικού πλάτους/μήκους.

Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες για εσάς όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Γιατί το Lesvoscars συλλέγει, χρησιμοποιεί και μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα;

 • κρατήσεις: Πρώτα και κύρια, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ολοκληρώσουμε και να διαχειριστούμε την online κράτησή σας και να προωθήσουμε τα στοιχεία της κράτησής σας στο κατάλυμα που έχετε κάνει κράτηση.
 • Εξυπηρέτηση πελατών: Παρέχουμε διεθνή εξυπηρέτηση πελατών 24/7 από τα τοπικά μας γραφεία σε περισσότερες από 8 γλώσσες. Η κοινή χρήση των στοιχείων σας με την παγκόσμια εξυπηρέτηση πελατών μας επιτρέπει μια γρήγορη απάντηση όταν μας χρειάζεστε – συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας σας να βρείτε τις κατάλληλες υπηρεσίες και τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την κράτησή σας.
 • Κριτικές επισκεπτών: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας προσκαλέσουμε να γράψετε μια κριτική επισκέπτη μετά τη διαμονή σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει άλλους ταξιδιώτες να επιλέξουν ένα μέρος για να μείνουν που τους ταιριάζει καλύτερα.
 • Διαχείριση λογαριασμού: Προσφέρουμε μια διευκόλυνση λογαριασμού χρήστη στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για να το διαχειριστούμε, επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας, να επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές, να κάνετε μελλοντικές κρατήσεις πιο εύκολα και να διαχειριστείτε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις. Η διαχείριση προσωπικών ρυθμίσεων σάς επιτρέπει να διατηρείτε και να μοιράζεστε λίστες, να μοιράζεστε φωτογραφίες, να βλέπετε ακίνητα που έχετε αναζητήσει στο παρελθόν και να βλέπετε άλλες πληροφορίες που έχετε δώσει σχετικά με καταλύματα και προορισμούς. Σας επιτρέπει επίσης να βλέπετε τυχόν κριτικές που υποβάλατε σχετικά με μέρη στα οποία μείνατε. Εάν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε ορισμένες πληροφορίες στον λογαριασμό χρήστη σας δημιουργώντας ένα δημόσιο προφίλ που σχετίζεται είτε με το δικό σας όνομα είτε με ένα όνομα οθόνης της επιλογής σας. Ο τύπος των πληροφοριών που μπορείτε να μοιραστείτε σε αυτήν την πλατφόρμα περιλαμβάνει τη φωτογραφία σας, τα ονόματα των τόπων στα οποία έχετε μείνει, τις λίστες σας, τα σχέδιά σας για μελλοντικά ταξίδια, τις κριτικές σας και άλλες πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες και προορισμούς.
 • Δραστηριότητες μάρκετινγκ: Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες σας για δραστηριότητες μάρκετινγκ, όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία. Για παράδειγμα:
  Όταν κάνετε κράτηση μαζί μας ή δημιουργείτε λογαριασμό χρήστη, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε νέα σχετικά με παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια. Στέλνουμε επίσης στους πελάτες μας τακτικά ενημερωτικά δελτία μέσω email. Μπορείτε να εξαιρεθείτε ή να καταργήσετε την εγγραφή σας από την επικοινωνία μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή.
  Με βάση τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας, εξατομικευμένες προσφορές ενδέχεται να σας εμφανίζονται στον ιστότοπο του Ταξιδιώτη, σε εφαρμογές για κινητά ή σε ιστότοπους τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών κοινωνικής δικτύωσης.
  Όταν πιστεύουμε ότι μια συγκεκριμένη προσφορά μπορεί να σας ενδιαφέρει, ενδέχεται να αποφασίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου.
 • Άλλες επικοινωνίες: Ενδέχεται να υπάρχουν άλλες φορές που επικοινωνούμε μέσω email, ταχυδρομικά, τηλεφωνικά ή στέλνοντάς σας μηνύματα, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που μοιράζεστε μαζί μας. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό:
  Ίσως χρειαστεί να απαντήσουμε και να χειριστούμε αιτήματα που έχετε υποβάλει.
  Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει μια κράτηση μέσω διαδικτύου, ενδέχεται να σας στείλουμε μια υπενθύμιση μέσω email για να συνεχίσετε με την κράτησή σας. Πιστεύουμε ότι αυτή η πρόσθετη υπηρεσία είναι χρήσιμη για εσάς, επειδή σας επιτρέπει να συνεχίσετε με μια κράτηση χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε ξανά τα είδη υπηρεσίας ή να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της κράτησης από την αρχή.
  Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο ή να σας προσκαλέσουμε να υποβάλετε μια κριτική σχετικά με την εμπειρία σας με το Lesvoscars.
  Ενδέχεται επίσης να σας στείλουμε άλλο υλικό που σχετίζεται με την κράτησή σας, όπως πώς να επικοινωνήσετε με το Lesvoscars εάν χρειάζεστε βοήθεια ενώ λείπετε ή μια περίληψη των προηγούμενων κρατήσεων που κάνατε χρησιμοποιώντας τοLesvoscars.
 • Ερευνα αγοράς: Μερικές φορές ζητάμε από τους πελάτες μας να λάβουν μέρος σε έρευνα αγοράς. Τυχόν πρόσθετα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε ως μέρος της έρευνας αγοράς θα χρησιμοποιηθούν μόνο με τη συγκατάθεσή σας.
 • Ανίχνευση και πρόληψη απάτης: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα για τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης και άλλων παράνομων ή ανεπιθύμητων δραστηριοτήτων.
 • Βελτίωση των υπηρεσιών μας: Τέλος, χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για αναλυτικούς σκοπούς, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να βελτιώσουμε την εμπειρία του χρήστη και να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα και την ποιότητα των διαδικτυακών ταξιδιωτικών μας υπηρεσιών.

Πώς χρησιμοποιεί ο Ταξιδιώτης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσουμε τις ιδιότητες των συνεργατών των υπηρεσιών μας και να προωθήσουμε, να βελτιώσουμε και να διευκολύνουμε τον δικό μας ιστότοπο υπηρεσιών. Για παράδειγμα, ενσωματώσαμε πρόσθετα κοινωνικών μέσων στον ιστότοπο του Ταξιδιώτη. Έτσι, όταν κάνετε κλικ σε ένα από τα κουμπιά και εγγραφείτε στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες κοινοποιούνται στον πάροχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πιθανώς παρουσιάζονται στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για κοινή χρήση με άλλους στο δίκτυό σας.

Εκτός από την εφαρμογή αυτών των κουμπιών, το Lesvoscars χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διατηρώντας λογαριασμούς σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικών μέσων και προσφέροντας εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να σας επιτρέψουν να μοιραστείτε πληροφορίες με τον Ταξιδιώτη. Όταν εγγραφείτε σε μια εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα ενημερωθείτε ποιες πληροφορίες θα κοινοποιηθούν στοLesvoscars. Οι πληροφορίες που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας ενδέχεται να περιλαμβάνουν τις βασικές πληροφορίες που είναι ήδη διαθέσιμες στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διεύθυνση email, τις ενημερώσεις κατάστασης και τη λίστα των φίλων σας. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας χρήστη είτε στην ίδια την εφαρμογή είτε στον ιστότοπό μας. Διευκολύνει πράγματα όπως η εξατομίκευση του ιστότοπού μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, η σύνδεση σας με τους φίλους σας σε ταξιδιωτικούς προορισμούς και η ανάλυση και η βελτίωση των υπηρεσιών μας που σχετίζονται με τα ταξίδια.

Ενδέχεται επίσης να σας επιτρέψουμε να συνδεθείτε στις υπηρεσίες ταξιδιωτών με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πάροχος μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορεί να σας πει περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης και επεξεργασίας των δεδομένων σας σε τέτοιες περιπτώσεις.


Πώς μοιράζεται το Lesvoscars τα δεδομένα σας με τρίτα μέρη;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτα μέρη.

 • Το κατάλυμα που κλείσατε: Για να ολοκληρώσουμε την κράτησή σας, πρέπει να μεταφέρουμε τα σχετικά στοιχεία κράτησης στις υπηρεσίες (ξενοδοχεία/ενοικιάσεις/αυτοκίνητα/κρουαζιέρες/περιηγήσεις/δραστηριότητες) με τις οποίες κάνατε κράτηση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως το όνομά σας, στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής, τα ονόματα των επισκεπτών που ταξιδεύουν μαζί σας και τυχόν προτιμήσεις που καθορίσατε κατά την πραγματοποίηση μιας κράτησης.
 • Το τοπικό ταξιδιωτικό γραφείο σας: Προκειμένου να σας υποστηρίξουμε κατά τη διαδικασία κράτησης και καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, τα στοιχεία σας ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε θυγατρικές της εταιρικής οικογένειας Lesvoscars. Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρική οικογένεια Lesvoscars, επισκεφθείτε Σχετικά με τον Ταξιδιώτη. Οι πληροφορίες σας ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν σε άλλα μέλη της ομάδας ταξιδιωτών (για παράδειγμα: Agoda.com, Rentalcars.com και Kayak.com) για ανάλυση, ώστε να σας παρέχονται προσφορές που σχετίζονται με ταξίδια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και να σας προσφέρουν εξατομικευμένη υπηρεσία.
 • Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων εκ μέρους μας για τους σκοπούς που καθορίζονται παραπάνω. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών για να στείλουμε τις πληροφορίες κράτησης εκ μέρους μας στο αντικείμενο υπηρεσίας που μόλις κλείσατε ή μπορεί να ζητήσουμε από τρίτους να επικοινωνήσουν μαζί σας. Όταν το απαιτεί μια κράτηση, ενδέχεται επίσης να συνεργαστούμε με τρίτους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών για να διευκολύνουμε τις εγγυήσεις πληρωμής ή πληρωμής. Συνεργαζόμαστε επίσης με δίκτυα διαφημίσεων τρίτων για την προώθηση των καταλυμάτων και των υπηρεσιών μας σε άλλες πλατφόρμες ή για τη συμμετοχή τρίτων παρόχων για αναλυτικούς σκοπούς. Αυτά τα τρίτα μέρη που εμπλέκονται σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες θα δεσμεύονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας και δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία για άλλους σκοπούς εκτός από αυτούς που καθορίζονται παραπάνω.
 • Αρμόδιες αρχές: Συνεργαζόμαστε με ιστότοπους συνεργατών σε όλο τον κόσμο για τη διανομή των στοιχείων υπηρεσιών που αναφέρονται στον ιστότοπό μας και στις εφαρμογές μας για κινητά (Ξενοδοχεία/Ενοικιάσεις/Αυτοκίνητα/Κρουαζιέρες/Εκδρομές/Δραστηριότητες). Όταν κάνετε κράτηση σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους επιχειρηματικών συνεργατών, ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που τους δίνετε ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε εμάς. Ομοίως, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες με αυτόν τον επιχειρηματικό συνεργάτη, για παράδειγμα, ως μέρος της διαχείρισης του λογαριασμού σας, προκειμένου να διαχειριστούμε την κράτησή σας, ώστε να μπορούν να απαντούν σε ερωτήματα που σχετίζονται με την κράτησή σας και για σκοπούς μάρκετινγκ. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πληροφορίες σας διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου αυτών των επιχειρηματικών συνεργατών.
 • Συνέταιροι: Συνεργαζόμαστε με επιχειρηματικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο για τη διανομή ή τη διαφήμιση υπηρεσιών και για να βοηθήσουμε τους επιχειρηματικούς μας εταίρους να διανέμουν και να διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους που σχετίζονται με τα ταξίδια. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι υπηρεσίες τους είναι ενσωματωμένες στον ιστότοπό μας ή ότι τους έχει δοθεί η δυνατότητα να εμφανίζουν μια προσαρμοσμένη διαφήμιση στον ιστότοπό μας – ή ότι διαφημιζόμαστε στον δικό τους. Όταν κάνετε μια κράτηση σε έναν από τους ιστότοπους των επιχειρηματικών μας συνεργατών, ορισμένα προσωπικά δεδομένα που τους δίνετε θα προωθηθούν σε εμάς. Ορισμένοι επιχειρηματικοί εταίροι ενδέχεται να λάβουν τα προσωπικά σας δεδομένα από εμάς, εάν το ζητήσετε. Όταν κάνετε κράτηση σε έναν ιστότοπο επιχειρηματικών συνεργατών, διαβάστε τις πολιτικές απορρήτου σε αυτούς τους ιστότοπους των επιχειρηματικών συνεργατών για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς χρησιμοποιεί ο Ταξιδιώτης τις κινητές συσκευές;

Έχουμε δωρεάν εφαρμογές για μια ποικιλία φορητών συσκευών και χρησιμοποιούμε εκδόσεις του κανονικού μας ιστότοπου που έχουν βελτιστοποιηθεί για κινητές συσκευές. Αυτές οι εφαρμογές και οι ιστότοποι για κινητές συσκευές επεξεργάζονται τα προσωπικά σας στοιχεία με παρόμοιο τρόπο όπως ο ιστότοπός μας – και σας επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τοποθεσίας για να βρείτε υπηρεσίες κοντά.


Πώς χρησιμοποιεί ο Ταξιδιώτης τις κριτικές επισκεπτών και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό που μοιράζεστε μαζί μας;

Μετά τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας που έχετε κάνει κράτηση μέσω εμάς, θα κληθείτε να υποβάλετε μια κριτική επισκέπτη, η οποία μπορεί να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με το στοιχείο υπηρεσίας, τις γύρω περιοχές και τον προορισμό. Εάν δεν θέλετε να εμφανίζεται το όνομά σας με την κριτική σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα οθόνης σας (το οποίο μπορείτε να επιλέξετε στον λογαριασμό χρήστη σας) ή να εμφανίζεται ανώνυμα. Ολοκληρώνοντας μια κριτική επισκέπτη, συμφωνείτε ότι μπορεί να εμφανιστεί (όπως περιγράφεται περαιτέρω σε εμάς Οροι και Προϋποθέσεις), για παράδειγμα, στη σελίδα πληροφοριών σχετικής υπηρεσίας στους ιστότοπούς μας, στις εφαρμογές μας για κινητά, στους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης ή στον ιστότοπο της σχετικής ιδιοκτησίας ή στον ιστότοπο του επιχειρηματικού μας εταίρου, για να ενημερώσουμε άλλους ταξιδιώτες σχετικά με την ποιότητα του αντικειμένου υπηρεσίας που χρησιμοποιήσατε.

Εάν υποδείξετε ότι μια κριτική επισκέπτη ήταν χρήσιμη - ή όχι - θα τη συγκεντρώσουμε με σχόλια από άλλους πελάτες, προκειμένου να ταξινομήσουμε και να ιεραρχήσουμε τις κριτικές επισκεπτών. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες στις λίστες σας ή σε άλλες πληροφορίες σχετικές με τον προορισμό που μοιράζεστε μαζί μας σε ανώνυμη μορφή για να βοηθήσουμε άλλους ταξιδιώτες να βρουν τον σωστό προορισμό.


Cookies

Τι είναι ένα cookie;

Ένα cookie είναι μια μικρή ποσότητα δεδομένων που τοποθετείται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας ή στην κινητή συσκευή σας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και Cookies ισχύει για cookies και παρόμοιες τεχνολογίες (εφεξής καλούμενα μαζί ως «cookies»).


Γιατί χρησιμοποιούνται τα cookies;

Οι ιστοσελίδες δεν έχουν μνήμη. Εάν σερφάρετε από σελίδα σε σελίδα σε έναν ιστότοπο, δεν θα αναγνωριστείτε ως ο ίδιος χρήστης σε όλες τις σελίδες. Τα cookies επιτρέπουν στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αναγνωρίζεται από τον ιστότοπο. Επομένως, τα cookies χρησιμοποιούνται κυρίως για να θυμάστε τις επιλογές που έχετε κάνει – επιλογές όπως η γλώσσα που προτιμάτε και το νόμισμα που χρησιμοποιείτε. Θα φροντίσουν επίσης να σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέψετε σε έναν ιστότοπο.


Όλα τα cookies κάνουν το ίδιο πράγμα;

Όχι, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι cookies και διαφορετικοί τρόποι χρήσης τους. Τα cookies μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με τη λειτουργία τους, τη διάρκεια ζωής τους και ανάλογα με το ποιος τα τοποθετεί σε έναν ιστότοπο.


Πώς χρησιμοποιούνται τα cookies;

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τύπους cookies:

 • Τεχνικά cookies: Προσπαθούμε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας έναν προηγμένο και φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο που προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε τεχνικά cookies για να σας δείξουμε τον ιστότοπό μας, να τον κάνουμε να λειτουργεί σωστά, να δημιουργήσουμε τον λογαριασμό χρήστη σας, να συνδεθείτε και να διαχειριστούμε τις κρατήσεις σας. Αυτά τα τεχνικά cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπού μας.
 • Λειτουργικά cookies: Χρησιμοποιούμε επίσης λειτουργικά cookies για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας αποτελεσματικά και αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, θυμόμαστε το νόμισμα και τη γλώσσα που προτιμάτε, τις αναζητήσεις σας και την ιδιοκτησία που προβάλατε νωρίτερα. Αυτά τα λειτουργικά cookies δεν είναι αυστηρά απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπού μας, αλλά προσθέτουν λειτουργικότητα για εσάς και βελτιώνουν την εμπειρία σας.
 • Cookies Analytics: Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies για να αποκτήσουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες μας χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για να μάθουν τι λειτουργεί και τι όχι, για να βελτιστοποιήσουμε και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ενδιαφέροντες και σχετικοί. Τα δεδομένα που συλλέγουμε περιλαμβάνουν ποιες ιστοσελίδες προβάλατε, ποιες σελίδες παραπομπής/εξόδου εισαγάγατε και αποχωρήσατε, ποιον τύπο πλατφόρμας χρησιμοποιήσατε, πληροφορίες σφραγίδας ημερομηνίας και ώρας και λεπτομέρειες όπως ο αριθμός των κλικ που κάνετε σε μια δεδομένη σελίδα, το ποντίκι σας κινήσεις και δραστηριότητα κύλισης, τις λέξεις αναζήτησης που χρησιμοποιείτε και το κείμενο που πληκτρολογείτε ενώ χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε επίσης cookie ανάλυσης ως μέρος των διαδικτυακών διαφημιστικών μας καμπανιών για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με τον ιστότοπό μας αφού τους εμφανιστεί μια διαδικτυακή διαφήμιση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις σε ιστότοπους τρίτων. Δεν θα ξέρουμε ποιος είστε και λαμβάνουμε μόνο ανώνυμα δεδομένα.
 • Εμπορικά cookies: Τα χρησιμοποιούμε για να σας δείχνουμε διαφημίσεις ταξιδιωτών σε άλλους ιστότοπους. Αυτό ονομάζεται "επαναστόχευση" και στοχεύει να βασίζεται στις δραστηριότητες περιήγησής σας στον ιστότοπό μας, όπως οι προορισμοί που αναζητήσατε, τα ακίνητα που έχετε δει και οι τιμές που σας έχουν εμφανιστεί.

Πόσο καιρό παραμένουν ενεργά τα cookie ταξιδιού;

Τα cookies που χρησιμοποιούμε έχουν διαφορετική διάρκεια ζωής. Η μέγιστη διάρκεια ζωής που ορίσαμε σε ορισμένους είναι πέντε χρόνια από την τελευταία σας επίσκεψη στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies από το πρόγραμμα περιήγησής σας όποτε θέλετε. Για να αφαιρέσετε τα Lesvoscars cookies από το πρόγραμμα περιήγησής σας, μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο (σημειώστε ότι όταν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, όλα τα cookie ταξιδιωτών θα αφαιρεθούν αμέσως): Καθαρίστε τα cookies.


Πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε τα cookies ταξιδιωτών;

Μπορείτε να βρείτε τα cookies μας στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας.


Το Lesvoscars χρησιμοποιεί cookie μάρκετινγκ και αναλυτικών στοιχείων τρίτων;

Το YesLesvoscars χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες αξιόπιστων και αναγνωρισμένων εταιρειών διαδικτυακής διαφήμισης και μάρκετινγκ. Ο ταξιδιώτης μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τρίτους παρόχους για αναλυτικούς σκοπούς. Για να ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, αυτές οι εταιρείες πρέπει να τοποθετούν cookies.

Οι πάροχοι που χρησιμοποιούμε δεσμεύονται να χτίσουν την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και να θεσπίσουν υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές και πρότυπα διαχείρισης δεδομένων.

Όταν πρόκειται για εταιρείες διαδικτυακής διαφήμισης και μάρκετινγκ, προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε μόνο με εταιρείες που είναι μέλη του Network Advertising Initiative (NAI) ή/και του Interactive Advertising Bureau (IAB). Τα μέλη του NAI και του IAB τηρούν τα βιομηχανικά πρότυπα και τους κώδικες δεοντολογίας. Τα μέλη NAI και IAB σάς επιτρέπουν να εξαιρεθείτε από τη συμπεριφορική διαφήμιση. Επίσκεψη www.networkadvertising.org και www.youronlinechoices.com για να εντοπίσετε τα μέλη της NAI που μπορεί να έχουν τοποθετήσει ένα αρχείο cookie διαφήμισης στον υπολογιστή σας. Για να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα συμπεριφορικής διαφήμισης ενός μέλους NAI ή IAB, απλώς επιλέξτε το πλαίσιο που αντιστοιχεί στην εταιρεία από την οποία θέλετε να εξαιρεθείτε.

Για να ελέγξετε τη συλλογή δεδομένων για αναλυτικούς σκοπούς από το Google Analytics, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Πρόσθετο εξαίρεσης προγράμματος περιήγησης από το Google Analytics.


Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα cookie ταξιδιωτών;

Μόνο ο Ταξιδιώτης έχει πρόσβαση στα cookies ταξιδιωτών. Αυτά τα τρίτα μέρη μπορούν να έχουν πρόσβαση στα cookies που τοποθετούνται από τρίτους.


Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας για τα cookie;

Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, για παράδειγμα, στον Internet Explorer, στο Safari, στον Firefox ή στο Chrome, μπορείτε να ορίσετε ποια cookies να αποδέχεστε και ποια να απορρίπτετε. Το πού θα βρείτε αυτές τις ρυθμίσεις εξαρτάται από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία «Βοήθεια» στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να εντοπίσετε τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε.

Εάν επιλέξετε να μην αποδεχτείτε ορισμένα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες στον ιστότοπό μας. Επιπλέον, η εξαίρεση από ένα διαδικτυακό δίκτυο διαφήμισης δεν σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε ή δεν θα υπόκεινται σε διαδικτυακή διαφήμιση ή ανάλυση μάρκετινγκ. Σημαίνει ότι το δίκτυο από το οποίο εξαιρέσατε δεν θα προβάλλει πλέον διαφημίσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας στον ιστό και στα μοτίβα περιήγησής σας.


Το Lesvoscars χρησιμοποιεί web beacons;

Εκτός από τη χρήση cookies, το Lesvoscars μερικές φορές χρησιμοποιεί web beacons. Ένα web beacon είναι μια μικροσκοπική γραφική εικόνα ενός μόνο pixel που παραδίδεται στον υπολογιστή σας είτε ως μέρος ενός αιτήματος ιστοσελίδας είτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML. Είτε απευθείας είτε μέσω παρόχων υπηρεσιών, χρησιμοποιούμε αυτά τα pixel ως μέρος των διαδικτυακών μας διαφημίσεων είτε στον ιστότοπό μας είτε σε ιστότοπους τρίτων για να μάθουμε εάν ένας χρήστης στον οποίο εμφανίζεται μια διαδικτυακή διαφήμιση κάνει επίσης κράτηση. για να παρακολουθείτε τις μετατροπές με ιστότοπους συνεργατών και να αναλύετε τα μοτίβα επισκεψιμότητας ενός χρήστη, προκειμένου να βελτιστοποιήσετε τις υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια που σας προσφέρουμε.


Ασφάλεια

Ποιες διαδικασίες ασφαλείας εφαρμόζει το Lesvoscars για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, τηρούμε εύλογες διαδικασίες για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και κακής χρήσης προσωπικών πληροφοριών.

Χρησιμοποιούμε κατάλληλα επιχειρηματικά συστήματα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε και να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε. Χρησιμοποιούμε επίσης διαδικασίες ασφαλείας και τεχνικούς και φυσικούς περιορισμούς για την πρόσβαση και τη χρήση των προσωπικών πληροφοριών στους διακομιστές μας. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό επιτρέπεται να έχει πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας - όταν χρειάζονται ως μέρος της διαδικασίας κράτησης - αποθηκεύονται για 10 ημέρες το πολύ. Μετά από αυτό, τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας είτε θα διαγραφούν οριστικά από τα συστήματά μας είτε θα παραμείνουν κατακερματισμένα στο σύστημά μας για σκοπούς εντοπισμού απάτης. Αυτό ισχύει εκτός και αν έχετε επιλέξει να αποθηκεύσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στον προσωπικό σας λογαριασμό.


Παιδιά

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Lesvoscars δεν απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Η χρήση οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες μας επιτρέπεται μόνο με την έγκυρη συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα. Εάν λάβουμε πληροφορίες από παιδί κάτω των 18 ετών, διατηρούμε το δικαίωμα να τις διαγράψουμε.

Επικοινωνία

Πώς μπορείτε να ελέγξετε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δώσει στο Lesvoscars;

Έχετε πάντα το δικαίωμα να ελέγχετε τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε μια επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντάς μας email στη διεύθυνση shinethemetoday@gmail.com. Παρακαλούμε γράψτε "Αίτημα προσωπικών στοιχείων" στη γραμμή θέματος του email σας και συμπεριλάβετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας για να μας βοηθήσετε να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένα άτομα από την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Εάν τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε για εσάς είναι εσφαλμένα, θα τα ενημερώσουμε κατόπιν αιτήματός σας. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τη βάση δεδομένων πελατών μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση shinethemetoday@gmail.com με "Αίτημα για αφαίρεση προσωπικών στοιχείων" στη γραμμή θέματος. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες, για παράδειγμα, για νομικούς ή διοικητικούς σκοπούς, όπως τήρηση αρχείων ή για τον εντοπισμό δόλιων δραστηριοτήτων. Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό χρήστη σας ανά πάσα στιγμή, μπαίνοντας στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο του Ταξιδιώτη και επιλέγοντας να καταργήσετε τον λογαριασμό σας.

Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στον ιστότοπο και τις εφαρμογές του Ταξιδιώτη;

Το Lesvoscars ελέγχει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στους ιστότοπους και τις εφαρμογές του για κινητά. Το Lesvoscars είναι κατασκευασμένο από τη Shinetheme, μια ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, που έχει συσταθεί σύμφωνα με τους νόμους και έχει τα ηλεκτρονικά της γραφεία στο Themeforest.com. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν τη σημείωση απορρήτου, στείλτε ένα email στη διεύθυνση shinethemetoday@gmail.com

Τελευταία ενημέρωση, Φεβρουάριος 2015


Copyright © 2022 | All rights reserved | Design & Development by DATAGEN