Κάντε τη κράτησή σας τώρα

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Lesvoscars;

Τιμές ασυναγώνιστες

Διατίθενται ειδικές χαμηλές τιμές, Οι τιμές που αναφέρονται ελέγχονται και επαναδιαπραγματεύονται συνεχώς, στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για τις κρατήσεις σας για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Εγγυόμαστε τη χαμηλότερη τιμή


Χωρίς κρυφό κόστος

Η αναγραφόμενη τιμή είναι η τελική τιμή, χωρίς εκπλήξεις, όπως χρεώσεις υπηρεσιών διαδικτύου, χρεώσεις πιστωτικής κάρτας και φόρους κ.λπ.

Χωρίς κρυφό κόστος ή δυσάρεστες εκπλήξεις!


Εύκολη αναζήτηση και ασφαλής κράτηση

Την ευθύνη για τις συναλλαγές αναλαμβάνει η συμβεβλημένη τράπεζα, η οποία επαληθεύει την εγκυρότητα των στοιχείων της ηλεκτρονικής πιστωτικής κάρτας (αριθμός, λήξη, υπόλοιπο, ακύρωση κ.λπ.). Το επίπεδο ασφάλειας υποστηρίζει τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας 3D -Secure πρότυπα Verified by VISA και SecureCode by MasterCard.

Ασφαλώς μέσω τράπεζας για πληρωμές με πιστωτική κάρτα!


Άμεση επιβεβαίωση

Με 3 απλά βήματα μπορείτε να κάνετε μια άμεση επιβεβαίωση της κράτησής σας. Δεν πρέπει να εγγραφείτε, να θυμάστε έναν κωδικό πρόσβασης ή να συμπληρώσετε περιττά προσωπικά στοιχεία της κράτησής σας στον ιστότοπό μας.

Η εμπειρία μας κάνει τις online κρατήσεις rent a car σαν παιχνίδι!


Τεράστια επιλογή από αυτοκίνητα και τοποθεσίες

Το Lesvoscars.com διαθέτει μεγάλο στόλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και είναι ευέλικτο με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οικονομικά αυτοκίνητα, συμπαγή αυτοκίνητα, αυτόματα αυτοκίνητα, off roaders, τζιπ, πολυτελή αυτοκίνητα, μίνι βαν και SUV, που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων. Το Lesvoscars.com μπορεί επίσης να παραδώσει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε περισσότερες από 5 τοποθεσίες στη Λέσβο.

Βρείτε το τέλειο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για το επόμενο ταξίδι σας στη Λέσβο (Λέσβος)!


Αφιερωμένη εξυπηρέτηση πελατών

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη από τη στιγμή της κράτησής σας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, έως ότου επιστρέψετε στη θέση σας στο τέλος του ταξιδιού σας.

Πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε το ταξίδι σας στη Λέσβο ευχάριστο!


Γνωρίζουμε το νησί μας

Είμαστε περήφανοι για την τοπική μας ομάδα υπηρεσιών με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι πελάτες μας θέλουν να έχουν ένα τοπικό άτομο επικοινωνίας, το οποίο είναι διαθέσιμο σε περίπτωση που το χρειαστούν, αλλά και να έχει πληθώρα γνώσεων σχετικά με τον προορισμό των διακοπών τους.

Τα πάντα για τη Λέσβο


Είμαστε δίπλα σας

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ανοιχτό 12 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε πάντα να μιλήσετε με κάποιον που θα σας βοηθήσει με τα ερωτήματά σας ή τα επείγοντα αιτήματά σας σχετικά με τις υπάρχουσες κρατήσεις. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε, ή αναζητώντας από το σπίτι ή εάν βρίσκεστε ήδη στη Λέσβο.

Υποσχόμαστε να κάνουμε την επίσκεψή σας στο νησί μας αξέχαστες διακοπές!


Copyright © 2022 | All rights reserved | Design & Development by DATAGEN