Κάντε τη κράτησή σας τώρα

Οροι και Προϋποθέσεις

Συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις

Εκτός από τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας για την ενοικίαση αυτοκινήτου ισχύουν και για τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.
Διαβάστε προσεκτικά τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις:

Περιοχή οδήγησης

Περιοχή οδήγησης και νησί με έδρα είναι η Λέσβος. Η μεταφορά των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στη Λέσβο σε άλλα ελληνικά νησιά είναι δυνατή μόνο κατόπιν αιτήματος και με γραπτή εξουσιοδότηση από το lesvoscars.com/lesvorama.gr και τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Μπορείτε να ζητήσετε το έγγραφο εκ των προτέρων όταν κάνετε την κράτησή σας.
Το lesvoscars.com/lesvorama.gr δεν προσφέρει πρόγραμμα ενοικίασης μονής διαδρομής μεταξύ των ελληνικών νησιών, το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο πρέπει να αποβιβαστεί στους σταθμούς της Λέσβου.
Απαγορεύεται αυστηρά η μετακίνηση εκτός ελληνικών συνόρων με όχημα lesvoscars.com/lesvorama.gr.

Παράδοση & Παραλαβή / Ώρες λειτουργίας

Περιλαμβάνεται παράδοση και παραλαβή εντός των ωρών εργασίας.
Οι ώρες λειτουργίας όλων των σταθμών είναι από Δευτέρα έως Κυριακή μεταξύ 08:00 - 21:00.
Εκτός των ωρών λειτουργίας, ακόμη και αν η καθυστερημένη παραλαβή οφείλεται σε καθυστέρηση πτήσης, είναι δυνατή με επιπλέον χρέωση. Η πρόσθετη χρέωση είναι 25,00 € και η υπηρεσία αυτή μπορεί να γίνει κράτηση κατόπιν αιτήματος.
Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων θα προσφέρει, στις περισσότερες τοποθεσίες, παράδοση και παραλαβή από/προς το κατάλυμα, αν και ενδέχεται να ισχύει χρέωση. Τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσης και ο χρόνος παράδοσης πρέπει να δοθούν κατά τη στιγμή της αίτησης κράτησης.

One Ways

Οι μονόδρομες ενοικιάσεις συνήθως δεν παρέχονται από το lesvoscars.com. Αυτή η υπηρεσία είναι δυνατή για ορισμένους σταθμούς με επιπλέον χρέωση και είναι δυνατή η κράτηση κατόπιν αιτήματος. Θα σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος αφού λάβουμε το αίτημα κράτησης και λάβουμε επιβεβαίωση από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου για την ενοικίαση απλής μετάβασης.

Διάρκεια ενοικίασης

Η ελάχιστη ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μία (1) ημέρα. Οι ημέρες ενοικίασης υπολογίζονται σε 24ωρη βάση από την ώρα παραλαβής του οχήματος, με περίοδο χάριτος μία (1) ώρα. Περαιτέρω καθυστέρηση θα έχει ως αποτέλεσμα επιπλέον χρέωση ίση με μία (1) ημέρα ενοικίασης.

Πρόωρη Επιστροφή

Η διάρκεια της ενοικίασής σας ξεκινά και τελειώνει σύμφωνα με τις ημερομηνίες και ώρες παραλαβής και παράδοσης που αναφέρονται στο κουπόνι σας, η τιμή των οποίων θα επιβεβαιωθεί κατά την κράτηση και υπολογίζεται με βάση τις 24ωρες μονάδες. Δυστυχώς το lesvoscars.com/lesvorama.gr δεν μπορεί να κάνει επιστροφές χρημάτων για οχήματα, σε περίπτωση καθυστερημένης παραλαβής, πρόωρης επιστροφής ή αχρησιμοποίητων ημερών.

Επέκταση Ενοικίασης

Εάν επιθυμείτε να παρατείνετε την περίοδο ενοικίασης μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου ή εάν επιστρέψετε το αυτοκίνητο αργότερα από ό,τι αναφέρεται στο κουπόνι σας, θα πρέπει να ενημερώσετε το lesvoscars.com/lesvorama.gr και την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου. Η σύμβαση για μια τέτοια παράταση θα είναι πάντα απευθείας με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου και θα χρεώνεται από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου με την τοπική ημερήσια τιμή, η οποία μπορεί να είναι υψηλότερη από τις τιμές που συμφωνήθηκαν μαζί μας κατά τη στιγμή της κράτησης.

Απαίτηση ηλικίας οδηγού

Ο ενοικιαστής και τυχόν συνδεδεμένοι επιπλέον οδηγοί πρέπει να είναι στην παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου τουλάχιστον 23 – 65 ετών για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων. Για οδηγούς ηλικίας κάτω των 23 ετών και άνω των 65 ετών κατά την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου, θα χρεωθείτε με 10,00 € συμπεριλαμβανομένου. ΦΠΑ καθημερινά. Μέγιστη χρέωση 14 ημέρες. Αυτή η επιπλέον χρέωση για νέους / ηλικιωμένους οδηγούς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης.

Αδεια οδήγησης

Οι οδηγοί πρέπει να έχουν έγκυρη άδεια κατοχής για τουλάχιστον ένα έτος. Η διεθνής άδεια οδήγησης (IDL) απαιτείται από την ελληνική νομοθεσία για όλους τους οδηγούς που δεν είναι πολίτες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας καθώς και για τους κατόχους Άδειας Οδήγησης που δεν είναι ευανάγνωστη στα Αγγλικά. Ισχύει σε περισσότερες από 150 χώρες, η άδεια περιέχει το όνομά σας, τη φωτογραφία και τα στοιχεία του οδηγού σας. Όλα τα άτομα που οδηγούν το όχημα πρέπει να έχουν ανά πάσα στιγμή την άδεια οδήγησής τους για ανάγνωση από τις τοπικές αρχές.

Πρόσθετα προγράμματα οδήγησης

Η ελάχιστη ηλικία και οι απαιτήσεις άδειας οδήγησης για τον ενοικιαστή ισχύουν και για τον επιπλέον οδηγό. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση οδηγού για έως και έναν επιπλέον οδηγό. Για κάθε επιπλέον οδηγό ισχύει ημερήσια χρέωση 2,90 Ευρώ (€). Όλοι οι δεκτοί επιπλέον οδηγοί θα καλύπτονται από την ασφαλιστική κάλυψη.

Χωρητικότητα αυτοκινήτου και τύπος οχήματος

Όλα τα οχήματα είναι ασφαλισμένα για μέγιστο αριθμό επιβατών. Το lesvoscars.com/lesvorama.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το ότι το όχημα είναι ακατάλληλο για όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές. Ως οδηγός, ανατρέξτε στον ιστότοπο lesvoscars.com/lesvorama.gr για κατά προσέγγιση επιβάτες των διαθέσιμων ομάδων αυτοκινήτων. Το lesvoscars.com/lesvorama.gr δεν μπορεί να δεχτεί την ευθύνη για ενοικιάσεις που απορρίφθηκαν κατά τη στιγμή της παραλαβής ή με άλλο τρόπο λόγω του ότι το μέγεθος του πάρτι είναι πολύ μεγάλο για το όχημα. Το lesvoscars.com/lesvorama.gr δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί μια συγκεκριμένη μάρκα ή μοντέλο οχήματος. Το αυτοκίνητο που εμφανίζεται στο κουπόνι σας ή στον ιστότοπό μας είναι μόνο για καθοδήγηση και μπορεί να αντικατασταθεί με εναλλακτικό παρόμοιο μοντέλο ή αναβαθμισμένο όχημα.

Η κράτηση περιλαμβάνει – Τι περιλαμβάνεται στην τιμή;

Η τιμή και η κράτηση μέσω του lesvorama.gr περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες και ασφάλειες: Απεριόριστα Χιλιόμετρα, Ασφάλιση Ευθύνης Τρίτου Μέρους, Απαλλαγή Ζημιών Σύγκρουσης (CDW) με συμμετοχή, Κλοπή – (ΤΠ) με συμμετοχή, Πυροπροστασία (ΠΠ) με συμμετοχή, Διάλειμμα Down Assist, ΦΠΑ & τοπικοί φόροι, χρέωση παράδοσης αεροδρομίου, υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής εντός των ωρών λειτουργίας, Χάρτης νησιού.

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Κάθε κράτηση μέσω του lesvoscars.com/lesvorama.gr περιλαμβάνει απεριόριστα Χιλιόμετρα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Κάθε κράτηση μέσω του lesvoscars.com/lesvorama.gr είναι ασφαλισμένη από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης (TPP) περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης και καλύπτει: α) Ζημιές θανάτου και σωματικής βλάβης σε τρίτους έως 750.000,00 €, β) Περιουσιακές ζημιές σε τρίτους (εκτός από ζημιές οχημάτων lesvorama.gr) έως € 750.000,00.

Απαλλαγή από ζημιά σύγκρουσης (CDW)

Το Collision Damage Waiver (CDW) περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης και μειώνει την ευθύνη του ενοικιαστή από το συνολικό κόστος της ζημιάς, σε ένα επιπλέον ποσό όπου ισχύει, εκτός εάν ο ενοικιαστής προκαλεί σκόπιμα τη ζημιά υπό την επήρεια ποτού ή ναρκωτικών ή χρησιμοποιεί το όχημα με απαγορευμένο ή εξ αμελείας τρόπο, π.χ. οδήγηση από κεντρικούς δρόμους ή πρόσληψη σε άλλα μέρη. Το CDW καλύπτει την ευθύνη για ζημιά στο όχημα ή στα εξαρτήματά του και τα αξεσουάρ του. Παρμπρίζ, ελαστικά, υπό μεταφορά, κλειδαριές αντικατάστασης, αντικατάσταση κλειδιών και χρεώσεις ρυμούλκησης δεν καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιές στο όχημα lesvoscars.com/lesvorama.gr περιορίζεται στο ποσό των 650,00 € + ΦΠΑ για τις ομάδες A'B'C', 800,00 € + ΦΠΑ για τις ομάδες D',D1',G',K 'και €1050,00+ΦΠΑ για τις ομάδες E'E1',F',F1'. Κατά τη στιγμή της ενοικίασης απαιτείται προκαταβολή (μέσω πιστωτικής κάρτας) ίση με αυτό το ποσό και θα επιστραφεί υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα επιστραφεί άθικτο.

Προστασία από κλοπή (THW)

Η προστασία κλοπής περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης και μειώνει την ευθύνη του ενοικιαστή σε περίπτωση κλοπής ή ζημιών που προκαλούνται λόγω κλοπής ή απόπειρας κλοπής του οχήματος σε υπερβολικό ποσό, όπου ισχύει. Η αμέλεια που σχετίζεται με την κλοπή του οχήματος μπορεί να οδηγήσει την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων να απαιτήσει ολόκληρο το ποσό για το κόστος του οχήματος. Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιές στο όχημα lesvoscars.com/lesvorama.gr περιορίζεται στο ποσό των 650,00 € + ΦΠΑ για τις ομάδες A'B'C', 800,00 € + ΦΠΑ για τις ομάδες D',D1',G',K 'και €1050,00+ΦΠΑ για τις ομάδες E'E1',F',F1'. Η προστασία κλοπής δεν καλύπτει κλοπή ή ζημιά οποιωνδήποτε προσωπικών αντικειμένων.

Πυροπροστασία (FPI)

Η πυροπροστασία περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης και μειώνει την ευθύνη του ενοικιαστή σε περίπτωση πυρκαγιάς ή ζημιών που προκαλούνται λόγω πυρκαγιάς ή απόπειρας πυρκαγιάς του οχήματος σε υπερβολικό ποσό, όπου ισχύει. Η αμέλεια που σχετίζεται με την πυρκαγιά του οχήματος μπορεί να οδηγήσει στην απαίτηση της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου ολόκληρο το ποσό για το κόστος του οχήματος. Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιές στο όχημα lesvoscars.com/lesvorama.gr περιορίζεται στο ποσό των 650,00 € + ΦΠΑ για τις ομάδες A'B'C', 800,00 € + ΦΠΑ για τις ομάδες D',D1',G',K 'και €1050,00+ΦΠΑ για τις ομάδες E'E1',F',F1'. Η Πυροπροστασία δεν καλύπτει κλοπή ή ζημιά οποιωνδήποτε προσωπικών αντικειμένων.

Ασφάλιση απαλλαγής από πρόσθετη ζημιά (SCDW)

Η ασφάλιση απαλλαγής από πρόσθετη ζημιά (SCDW) είναι προαιρετική και καλύπτει τον ενοικιαστή, αγοράζοντας πριν από την παραλαβή του οχήματος, για το επιπλέον μέρος της ζημίας των τυχόν χρεώσεων που καταβλήθηκαν στον προμηθευτή ως αποτέλεσμα αξίωσης για Απαλλαγή Ζημίας από Σύγκρουση, Προστασία κλοπής και Πυροπροστασία κατά την ενοικίαση του οχήματός σας. Αυτή η πρόσθετη ασφάλιση απαλλαγής από ζημιές δεν θα επιστρέψει χρεώσεις που δεν καλύπτονται από τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων μέσω της πολιτικής CDW. Εάν χρειάζεστε SCDW, μπορείτε να το αγοράσετε κατά τη διαδικασία κράτησης ή τοπικά κατά την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος (PAI)

Η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος (PAI) είναι προαιρετική και καλύπτει τον οδηγό του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου κατά θανάτου, ολικής μόνιμης αναπηρίας από τροχαίο ατύχημα μέχρι του ποσού των 15.000,00 €. Αυτή η ασφάλιση μπορεί να καλύπτεται από την ασφάλιση διακοπών ή πιστωτικής κάρτας σας. Εάν χρειάζεστε PAI, μπορείτε να το αγοράσετε κατά τη διαδικασία κράτησης με επιπλέον χρέωση 2 €, 50 ανά ημέρα ή τοπικά κατά την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

Σημαντική σημείωση

Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της ασφάλισης που παρέχεται από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Το lesvoscars.com/lesvorama.gr συνιστά σε εσάς, τον ενοικιαστή, να εξοικειωθείτε πλήρως με την έκταση της κάλυψης που παρέχεται με οποιαδήποτε ενοικίαση και, όπου χρειάζεται, να προβείτε σε πρόσθετη κάλυψη για τον σύζυγό σας και τυχόν παιδιά ή στενούς συγγενείς που θα συνοδεύουν εσείς στο όχημα.
Παρακάτω βρείτε μερικά παραδείγματα κοινών εξαιρέσεων από τις πολιτικές CDW Εταιρειών Ενοικίασης Αυτοκινήτων:

 • Όταν ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ή/και αλκοόλ
 • Όταν το όχημα έχει οδηγηθεί από αμέλεια ή χωρίς τη δέουσα προσοχή και αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης εκτός δρόμου και σε δρόμους χωρίς άσφαλτο
 • Όταν ο οδηγός δεν ήταν επώνυμος οδηγός στο συμφωνητικό ενοικίασης
 • Χρεώσεις ρυμούλκησης ή ζημιές που προκλήθηκαν στο ενοικιαζόμενο όχημα που ρυμουλκείται από μη εξουσιοδοτημένο τρίτο μέρος
 • Ζημιές που προκλήθηκαν στα παράθυρα, στο παρμπρίζ, στα τζάμια, στα προσωπικά αντικείμενα, στους τροχούς ή/και στα ελαστικά ή στο κάτω μέρος.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, η ευθύνη σας να πληρώσετε για το επιπλέον ποσό δεν θα παραιτηθεί και ενδέχεται να είστε υπεύθυνοι για το πλήρες κόστος των ζημιών μέχρι το συνολικό κόστος του οχήματος. Οι πλήρεις λεπτομέρειες της κάλυψης συμπεριλαμβανομένων των εξαιρέσεων θα παρέχονται από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Το lesvoscars.com/lesvorama.gr δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιονδήποτε οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ/ναρκωτικών, που προκαλεί εκούσια ζημιά, οδήγηση εκτός δρόμου ή οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή και προσοχή. Εσείς, ο ενοικιαστής, θα αποδεχτείτε την πλήρη ευθύνη σε σχέση με αυτές τις αξιώσεις. Αυτή η λίστα δεν είναι εξαντλητική.

Τοπικές Καταθέσεις & Πολιτική Καυσίμων

Οι περισσότερες από τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων απαιτούν κατάθεση κατά την έναρξη της ενοικίασης για την κάλυψη της βενζίνης και της υπέρβασης ευθύνης. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα (ελέγξτε το Κέντρο Κρατήσεων) και πρέπει να είναι στο όνομα του κύριου οδηγού. Το όχημα θα παραδοθεί στις περισσότερες περιπτώσεις με γεμάτο ρεζερβουάρ καυσίμου (αν το όχημα δεν είναι γεμάτο, η ακριβής ποσότητα καυσίμου αναγράφεται στο συμβόλαιο) και θα πρέπει να επιστραφεί από εσάς με τον ίδιο τρόπο. Εάν το όχημα επιστραφεί με λιγότερα καύσιμα από αυτά που αναφέρονται στην παραλαβή του συμβολαίου, θα χρεωθείτε με το επιπλέον ποσό που αντιστοιχεί στην πλήρωση μιας δεξαμενής καυσίμου κατά την επιστροφή σας. Η πληρωμή για τις χρεώσεις καυσίμων γίνεται στο γραφείο ενοικίασης, με υπολογισμό της τρέχουσας τιμής βενζίνης ή ντίζελ εκτός από το τέλος ανεφοδιασμού 12,00€. Δεν θα δοθεί επιστροφή χρημάτων για αχρησιμοποίητο καύσιμο.

Παροχή Αυτοκινήτων

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν να διαθέσουν ένα όχημα σε οποιοδήποτε άτομο που θεωρείται ακατάλληλο για οδήγηση ή που δεν πληροί τις απαιτήσεις καταλληλότητας. Το lesvoscars.com/lesvorama.gr δεν θα είναι υπεύθυνο για την ολοκλήρωση των ταξιδιωτικών ρυθμίσεων, ούτε για οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων, αποζημίωση ή οποιοδήποτε άλλο κόστος που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς, ο ενοικιαστής. Το lesvoscars.com/lesvorama.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν χρεώσεις που προκύπτουν ως αποτέλεσμα εγγράφων που έχουν υπογραφεί και γίνονται αποδεκτά τοπικά. Δεν θα δοθούν επιστροφές χρημάτων για ενοικιάσεις που απορρίφθηκαν από τους τοπικούς προμηθευτές μας λόγω μη έκδοσης άδειας οδήγησης ή μη αποκαλυπτόμενων εγκρίσεων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Γενικά, πρόκειται για την άδεια οδήγησης της κατάλληλης κατηγορίας οχήματος, την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας και μια έγκυρη πιστωτική κάρτα.

Παιδικά καθίσματα

Τα παιδικά καθίσματα απαιτούνται από την ελληνική νομοθεσία. Κατά τη διαδικασία κράτησης εσείς, ο ενοικιαστής, εάν χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παιδικά καθίσματα (μωρά περίπου 0-12 μηνών ή 0-10 κιλά), παιδικά καθίσματα (παιδιά περίπου 1-3 ετών ή 9-18 Kg) και Booster Seat (Παιδιά περίπου 4-7 ετών ή 15-30 Kg). Η επιβάρυνση για παιδικό κάθισμα είναι 4,80 € ανά ημέρα.

ειδικά αιτήματα

Σχάρες οροφής/αποσκευών (δεν διατίθενται σε ορισμένα οχήματα) και πρόσθετα είδη είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Τα αιτήματα για αυτά τα είδη θα πρέπει να υποβάλλονται κατά τη στιγμή της κράτησης. Θα σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος αφού λάβουμε το αίτημα κράτησης και λάβουμε επιβεβαίωση από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου σχετικά με τα ειδικά αιτήματα.

Βοήθεια κατάρρευσης και μηχανικές δυσκολίες

Σε περίπτωση βλάβης ή μηχανικών δυσκολιών, πρέπει να καλέσετε αμέσως την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων πρέπει να παρέχει εξουσιοδότηση για επισκευές ή αντικατάσταση αυτοκινήτων.

Ατυχήματα

Εάν εσείς, ο ενοικιαστής, εμπλακείτε σε ατύχημα, ΠΡΕΠΕΙ να επικοινωνήσετε αμέσως με την τοπική αστυνομία και την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Κρατήστε αντίγραφα όλης της σχετικής τεκμηρίωσης που σας ζητείται να συμπληρώσετε. Αυτό μπορεί να χρειαστεί εάν εσείς, ο ενοικιαστής, επιθυμείτε να υποβάλετε μια αξίωση ασφάλισης.

Παράπονα

Εάν εσείς, ο ενοικιαστής, δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιονδήποτε τρόπο με το πρότυπο του οχήματος κατά την παραλαβή, αναφέρετε το στην εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Είναι δύσκολο για το lesvoscars.com/lesvorama.gr να αξιολογήσει οποιαδήποτε αξίωση σχετικά με το πρότυπο του οχήματός σας, εάν αυτή η ενέργεια δεν γίνει κατά τη διάρκεια της ενοικίασης. Εάν έχετε παράπονο για τις ασφάλειες και για ένα ποσό που αφαιρέθηκε από την πιστωτική σας κάρτα για επιπλέον ζημιά, μπορείτε να το διεκδικήσετε μέσω του lesvoscars.com/lesvorama.gr υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, με την προϋπόθεση ότι θα προωθήσετε ένα αντίγραφο των παρακάτω εγγράφων στο lesvorama.gr:

 • Αντίγραφο της συμφωνίας ενοικίασης αυτοκινήτου μαζί με ένα αντίγραφο της φόρμας αναφοράς ατυχήματος προμηθευτή, (αυτό πρέπει να συμπληρωθεί πριν από την ολοκλήρωση της ενοικίασης).
 • Αστυνομική αναφορά αν εμπλέκεται τρίτος στο περιστατικό
 • Ένα αντίγραφο των εγγράφων check-in & check out του οχήματός σας που δείχνουν ξεκάθαρα τη νέα ζημιά που χρεώνεται.
 • Αποδεικτικά στοιχεία πληρωμών που έχουν αφαιρεθεί στην πιστωτική σας κάρτα.

Αυτά τα έγγραφα πρέπει να αποσταλούν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας εντός 28 ημερών από την ολοκλήρωση της ενοικίασης. Εάν εσείς, ο ενοικιαστής, δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, εντός 28 ημερών από την επιστροφή σας.

Ακυρώσεις και Αλλαγές

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας, θα πρέπει να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση γραπτώς, στείλτε e-mail στο info@lesvorama.gr ή φαξ στο +30 2253072292, ενημερώνοντας μας για το αίτημά σας. Στη συνέχεια, το τμήμα της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για διευθέτηση του αιτήματός σας. Εάν το αίτημα ακύρωσης ή αλλαγής αποσταλεί εκτός ωραρίου, τότε η ημέρα παραλαβής του αιτήματος θα θεωρείται η επόμενη εργάσιμη. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης ή να αλλάξετε την κράτησή σας πριν κάνετε την κράτησή σας. Το κόστος μπορεί να προκύψει όταν η αλλαγή ή η ακύρωση μιας ταξιδιωτικής υπηρεσίας βαρύνει αποκλειστικά τον χρήστη που καθορίζεται από τους όρους κάθε προμηθευτή.
Λάβετε υπόψη ότι θα χρεωθείτε για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους:

Για κρατήσεις ενοικίασης αυτοκινήτου, οι όροι ακύρωσης ή αλλαγής είναι:

 • Για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης έως και 7 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, η χρέωση είναι μόνο τα τραπεζικά έξοδα για την κράτησή σας.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης έως και 3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, η χρέωση είναι 10% της συνολικής αξίας της κράτησής σας.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης έως και 1 ημέρα πριν από την ημερομηνία άφιξης ή μη εμφάνισης, η χρέωση είναι 50% της συνολικής αξίας της κράτησής σας.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης η ημερομηνία άφιξης ή μη εμφάνισης η χρέωση είναι 100% της συνολικής αξίας της κράτησής σας.

Σημειώστε ότι για ορισμένες τιμές ή κάποιες ειδικές προσφορές δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής.

Εάν κάνουμε αλλαγές στην κράτησή σας

Περιστασιακά μπορεί να χρειαστεί να γίνουν αλλαγές στην κράτησή σας (μετά την αποδοχή) από εμάς ή την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενημερώσουμε, τον ενοικιαστή, το συντομότερο εύλογα δυνατό πριν από τη στιγμή της μίσθωσης και, εάν οι προτεινόμενες αλλαγές είναι απαράδεκτες, θα σας προσφερθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν θα έχουμε καμία πρόσθετη ευθύνη σε σχέση με τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες που ενδέχεται να υποστείτε ως αποτέλεσμα τέτοιων αλλαγών.

Αποζημίωση – Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή χρημάτων για ακυρώσεις ή αλλαγές κρατήσεων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων θα γίνει το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από το τέλος του επόμενου μήνα από την ημερομηνία ακύρωσης.


Copyright © 2022 | All rights reserved | Design & Development by DATAGEN