Κάντε τη κράτησή σας τώρα

Σχετικά Με Εμάς

Η ιστορία μας

Το Lesvoscars.com είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά γραφεία κρατήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στη Λέσβο.
Ως μέρος του Lesvorama είμαστε μέλος του κορυφαίου ταξιδιωτικού ομίλου που περιλαμβάνει επίσης lesvorama.gr, Λέσβος κορυφαία και ταχύτερα αναπτυσσόμενη διαδικτυακή υπηρεσία κρατήσεων ξενοδοχείων και ενοικίασης αυτοκινήτων.

Γενικό Γραφείο Τουρισμού Lesvorama συνδέεται πλήρως με το σολreek Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού και ο αριθμός αδείας τους είναι 0310E60000029501

Το Lesvoscars.com ασχολείται με όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που ελέγχουν ποιος τοπικός προμηθευτής προσφέρει τις καλύτερες τιμές για το αυτοκίνητο που θέλετε την ημερομηνία που το χρειάζεστε, ενώ διασφαλίζει ότι όλοι όσοι ασχολούμαστε προσφέρουν ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών.

Η αποστολή μας

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, ώστε να μην μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο μόνο με μια μόνο εταιρεία, αλλά και να έχετε εμπιστοσύνη ότι αποκτούν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής καθώς και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το lesvoscars.com ενεργεί ως πράκτορας για την οργάνωση της κράτησής σας με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Το πολύγλωσσο κέντρο επικοινωνίας μας είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα και είναι προσβάσιμο με μια κλήση από όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Δεν προσθέτουμε χρεώσεις υπηρεσιών ή χρεώσεις πιστωτικών καρτών στις τιμές μας και σε αντίθεση με πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, δεν επιβάλλουμε χρεώσεις για την πραγματοποίηση αλλαγών στην κράτησή σας.


Copyright © 2022 | All rights reserved | Design & Development by DATAGEN